Robo

Komplett bázis robotporszívóval

robo
ktr800a
Leírás

 

 

 

A pótolhatatlan asszisztens 
A ROBÒ szett új határt nyit a TUBÒ számára, átalakítva azt egy egyszerű porszívórendszerből az otthoni innovatív szolgáltatási rendszerré.

Nem egy egyszerű robotporszívó, hanem a TUBÒ ROBÒ
A ROBÒ szett az első, és jelenleg az egyetlen olyan termék, amely egyesíti a robotporszívót egy komplett bázissal, amely a központi porszívórendszer használatával automatikusan üríti a port.
A készlet egy intelligens technológiájú porszívórobotból és egy öntisztító alapból áll, amely egy meglévő porszívórendszer kimeneti pontjához vagy az új szervizrendszerek dedikált kimenetéhez csatlakozik.

Kompatibilis az összes központosított vákuumrendszerrel
A ROBÒ tökéletes kiegészítője minden központi porszívónak.
Plug & Play technológiával van telepítve azonnali használatra.
Úgy tervezték, hogy minden létező TUBÒ központi porszívórendszerre, de más márkákkal is felhasználható legyen.

Csatlakozás a TUBÒ központosított vákuumrendszerhez (és más típusokhoz)
Csak helyezze az akkumulátortöltő állomást az öntisztító aljzat megfelelő részére, csatlakoztassa a speciális rugalmas tömlőn és a hozzá tartozó szerelvényeken keresztül, vagy meglévő rendszerek esetén a TUBÒ aljzathoz a központi vákuumrendszerhez a tápegységet egy aljzathoz (lehetőleg a szívóaljzat közelében), végül fedje le a szívóaljzat és az öntisztító aljzat közötti kapcsolatot a megfelelő védőburkolattal.A tervezési szakasz során számos helyzetet is megvizsgáltunk különböző típusú szívóaljzatokkal, például a "Pratico" vagy hasonló aljzatokkal, a központi vákuumegység beindításához elektromos érintkezés nélküli szívóaljzatokkal és egyéb speciális esetekkel. Ezekben az esetekben is problémamentesen használható.

A Robò szett telepítése gyors, egyszerű és intuitív, bárki biztonságosan elvégezheti. 
A ROBÒ valódi segítség: mert a megtakarított idő felbecsülhetetlen.
A ROBÒ megbízható asszisztens, ami a porszívórendszerrel együtt teljesen önállóan tisztítja otthonát.
Parancsra tisztít vagy mos, a tisztítási ciklus végén automatikusan kiüríti a tartályt a felgyülemlett portól, és újratölti, hogy készen álljon egy újabb munkaciklusra.
Programozható, távolról, applikáción keresztül is aktiválható.

A mindig ellenőrzött tisztaságért és jobb levegőminőségért!
A látható por tisztítása is fontos, de egészségére a legkárosabb a láthatatlan mikropor. A Robot Kit és a rendszer kombinációja megoldja ezt a problémát.
A ROBÒ megtisztítja, kiüríti magát (nincs érintkezés az emberrel), a port és a mikroport elszívja és a TUBÒ központi porszívójába továbbítja, ahol a piszkos levegő áramlása, miután megszűrték, az épületen kívülre kerül.
A ROBÒ a maga nemében egyedülálló, mivel hozzájárul a lakások levegőminőségének javításához, és ezáltal az emberek jólétéhez.

A legfőbb előnyök

  • Az öntisztító ciklus során a ROBÒ nemcsak üríti a portartályt, de ugyanakkor a szűrői is regenerálódnak, ennek eredményeként drasztikusan lecsökken a szokásos karbantartás, megtartva a mindig magas hatékonyságot.
  • A ROBÒ használata nagyon egyszerű és intuitív, sokkal több különböző funkciókkal és tisztító programokkal rendelkezik, mint a piacon lévő más minőségi robotporszívók, de ami egyedülállóvá teszi, hogy integrált a központi porszívóval öntisztító alapján keresztül, amely szintén kompatibilis a ROBÒ-val és más robotporszívóval.
  • A ROBÒ több különböző módon vezérelhető, nyomógombos paneleken, Applikáción keresztül (ios vagy android), Google-Home vagy Alexa segítségével, vagy akár távirányítón keresztül.
  • A ROBÒ hangjeleket ad ki a kapott parancsok nyomán, mindig maximális hatékonysággal készen áll otthona padlójának tisztítására.
  • A ROBÒ KIT szükség esetén könnyen eltávolítható, majd újra áthelyezhető.

Adatlap megtekintése (PDF): 

 

 

 

Használati utasítás (PDF): 

 

Technikai instrukciók (PDF): 

 

Image
1985-ben kezdtük meg a fejlett központi vákuumrendszerek tervezését és gyártását. Rendszereink eltávolítják a port, és javítják azoknak a helyeknek a minőségét, ahol élünk és dolgozunk.

Kövess minket!