A TUBÒ-ról

Mi az a TUBÒ?

A TUBÒ egy nagyszerű lehetőség a tiszta, friss levegőhöz otthonunkban.
Modern és technológiai, tiszta és tiszteletben tartja a környezeti értékeket, amelyben élünk.
Image
tubo.jpg
A TUBÒ egy központi porszívó rendszer. Padlóra szerelt tömlőkből, fali aljzatokból és egy külön helyiségben elhelyezett központi vákuumegységből áll, amelybe a felporszívózott por kerül. Ennek a rendszernek köszönhetően nem kerülnek a levegőbe többek között a baktériumok és a mikropor szemcsék, az allergia és a légzőszervi megbetegedések fő okai.

Tiszta és csendes: ezek a TUBÒ legfőbb tulajdonságai.

A TUBÒ garantálja a magas szintű tisztaságot, mindezt csendes működéssel párosítva: a központi vákuumegység egy külön helyiségbe vagy kívülre kerül telepítésre, ezáltal lehetővé téve a rendszer használatának teljes szabadságát bármikor.
Image

Baktériumok és a porszemcsék megszűnése

A TUBÒ óvja egészségét azáltal, hogy alaposan megtisztítja és fertőtleníti otthonát. Porszívóereje nagyobb, mint egy hagyományos porszívóé: ily módon otthona teljesebb, tartósabb tisztaságot élvezhet. A por bekerül a vákuumrendszerbe, és bármilyen baktérium és mikropor levegőben történő keringése teljesen megszűnik.
Image
Image

Minden sarok könnyedén hozzáférhető

A rugalmas, könnyű és kezelhető tömlő maximális funkcionalitást biztosít, és könnyedén eljut az otthon minden sarkába. Az aljzatok minden helyiségben megtalálhatók, kiküszöbölve a hagyományos hordozható porszívók használatakor felmerülő nehézségeket.
Image

Teljesítmény és technológia otthonok számára

A TUBÒ teljesen újradefiniálja az otthoni higiénia fogalmát, alkalmassá téve a modern élet igényeire. Éppen ezért az olasz és a külföldi építészek és tervezők a TUBÒ használatának ajánlásával fejlesztik otthontervüket: már több, mint egymillió elégedett felhasználó telepítette a rendszert.
Image
A központi vákuumrendszer telepítése nem "csupán" azt jelenti, hogy egy tökéletes funkcionáló tisztító megoldást talált, hanem mindenekelőtt egy kiváló befektetést jelent az egészségének és a közérzetének a megóvására.

A mikropor állandó belélegzése nem egészséges. Habár nem mérgező, hosszú távon irritálhatja a légutakat és allergiát okozhat. A hagyományos porszívóval ellentétben a központi porszívórendszer teljesen kiküszöböli a mikroporok keringését, csökkentve a levegőben jelenlévő allergéneket.
Image
1985-ben kezdtük meg a fejlett központi vákuumrendszerek tervezését és gyártását. Rendszereink eltávolítják a port, és javítják azoknak a helyeknek a minőségét, ahol élünk és dolgozunk.

Kövess minket!